Sol Sahil'de Gürsoy Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Sol Sahil'de Gürsoy Dönemi Başladı

Sol Sahil\'de Gürsoy Dönemi Başladı

Salihli Sol Sahil Birliği'nin seçimleri Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

24.09.2012 15:04

Salihli Sol Sahil Birliği'nin seçimleri Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Sol Sahil Sulama Birliği'nin yeni Başkanı Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy oldu.

Ziraat Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Genel Kurulun Divan Başkanlığını birliğin en yaşlı üyesi olan Zeynel Abidin Yavaş yaptı. Genel Kurulda konuşan Sol Sahil Sulama Birlik Başkanı Mehmet Uygun, borç içerisinde aldıkları birliği bugün iyi bir noktaya getirdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizde Sol Sahil Sulama Birliği borç batağı içerisindeydi. İmzayı atacak yetkili bulamıyorduk. Bitme aşamasına gelen birlikte yeniden yapılandırma süreci başlattık. Bu süreçte birliği iyi bir noktaya getirerek ayağa kaldırdık. Birliğin altyapısını oluşturduk. Bu da sizlerle birlikte gerçekleştirildi" dedi.

Birliğin yeni Başkanı Ali Gürsoy ise yaptığı konuşmada, "Sol Sahil Sulama Birliği'nin sorunlarını biliyorum. Sulama Birliğini bugün gelinen noktada daha üst seviyelere nasıl getirileceğinin hesaplarını yaparak geldim. Göreve başladığım ilk günden itibaren demokratik bir ortamda yönetim ve denetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet sunmaya çalışacağız. Seçim sürecinde hakkımda çıkartılan asılsız iddialar beni çok üzdü. Muhakkik soruşturması sonuçlandı. Yüzümün akı ile sizlerin huzuruna geldim" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlere tek liste ile gidildi. Sol Sahil Sulama Birlik Başkanı Ali Gürsoy göreve getirilirken, Yönetim Kurulu üyeleri de, Süleyman Türk, Özen Sazı, Mehmet Hafızoğlu ve Harun Özden'den oluştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sol Sahil'de Gürsoy Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement