Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

Soma\'daki Maden Faciası

Faciada yaşamını yitiren 4 işçinin cenazeleri Kırkağaç’ta toprağa verildi İşçiler arasında bir ay sonra çocuğu dünyaya gelecek olan da emekliliğine 2 ayı kalan da var.

17.05.2014 21:17

Soma'da meydana gelen faciada yaşamını yitiren işçilerden 4'ü Kırkağaç'ta toprağa verildi.

Kurtarma çalışmalarında gece yarısı cesetlerine ulaşılan işçiler Mustafa Kocabaş, İsmail Coşan, Ayhan Kaska, Hakan Uçkun, Akhisar Devlet Hastanesi'ndeki kimlik tespiti işlemlerinin ardından ailelerine teslim edilerek Kırkağaç'a getirildi.

Hakan Uçkun ve İsmail Coşan ilçe merkezindeki Karaosmanoğlu camisinde, Ayhan Kaska İmam Azam camisinde, Mustafa Kocabaş (40) ise Bakır Mevlana caminde kılınan cenaze namazının ardından ilçede defnedildi.

Cenazeye işçilerin ailelerinin yanı sıra Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, madenci arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatlarını kaybeden iki çocuk babası Ayhan Kaska'nın (41) emekliliğine 2 ay kaldığı öğrenildi.

Diğer işçilerden 9 yıldır madende çalışan Hakan Uçkun'un (31) oğlunun 9 ay önce dünyaya geldiği, 8 yıldır çalışan İsmail Coşkun'un (28) bir ay sonar ikinci çocuğunun dünyaya geleceği, 6 yıldır çalışan Mustafa Kocabaş'ın (40) ise bir çocuk babası olduğu bildirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement