Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika
Yerel

Soma'daki Maden Faciası

TFF Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı, Soma Ulu Cami'de okutulan mevlidi dinledi.

19.05.2014 13:31

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, Soma'daki maden faciasında vefat edenler için TFF tarafından Ulu Cami'de okutulan mevlidi dinledi.

Soma'da hayatını kaybeden maden işçileri için Soma Belediye Mezarlığı'nda oluşturulan şehitliği ziyaret eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Fatih Terim, teknik heyet ve futbolcuların bulunduğu heyet, daha sonra Ulu Cami'ye geldi.

Cami avlusunda kurulan masalarda TFF tarafından verilen hayır yemeğinde Somalılarla bir araya gelen heyettekiler, okutulan mevlidi dinledi.

Heyet, daha sonra taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Avdan köyüne hareket etti. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Soma'daki Maden Faciası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement