Soykan: "Hedefimiz Balıkesir'i Tanıtmak" - Son Dakika
Yerel

Soykan: "Hedefimiz Balıkesir'i Tanıtmak"

Soykan: "Hedefimiz Balıkesir\'i Tanıtmak"

3 Eylül Ödemiş'in kurtuluş törenlerinin yapıldığı günün akşamında gerçekleştirilen 29.Ödemiş Milli Fuarı'nın açılışına katılan Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof.Dr.Abdullah Soykan, Ödemiş'i gelişmiş bir kent olarak bulduklarını söyledi.

04.09.2013 10:19

3 Eylül Ödemiş'in kurtuluş törenlerinin yapıldığı günün akşamında gerçekleştirilen 29. Ödemiş Milli Fuarı'nın açılışına katılan Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan, Ödemiş'i gelişmiş bir kent olarak bulduklarını söyledi. Ödemiş Fuarı'na ilk kez katıldıklarını ifade eden Soykan, bundan sonraki fuarlara katılmaya özen göstereceklerini belirterek, Balıkesir'in markalarını fuarlarda tanıtmaya çalışacaklarını söyledi.

Ödemiş fuarına ilk kez katılmış olmanın kendileri için gelecek yıl düzenlenecek fuar adına önemli bir deneyim olacağını söyleyen Abdullah Soykan şunları söyledi: "Bu yılki katılım ile öncelikli olarak Ödemiş'i ve fuarını tanımaya çalışacağız. Hedefimiz Balıkesir'in ekonomisi ve turizmini çevreye tanıtmak. Ödemiş'i kent olarak, fuarını da organizasyon olarak beklediğimizin üstünde bir gelişmişlikte bulduk. Gelecek yıl daha geniş bir katılımla yine Ödemiş'te olmak için hazırlıklarımızı yapacağız." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soykan: 'Hedefimiz Balıkesir'i Tanıtmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement