Stresle Başa Çıkma Yolları - Son Dakika
Yerel

Stresle Başa Çıkma Yolları

Stresle Başa Çıkma Yolları

Gaziantep’in Nizip ilçesinde Ticaret Borsası Anadolu Lisesinin düzenlediği Kariyer Günleri toplantısı gerçekleşti.

11.12.2015 10:15

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Ticaret Borsası Anadolu Lisesinin düzenlediği Kariyer Günleri toplantısı gerçekleşti.

Psikolog Muharrem Dursun ve Mahmut Alper Aytar'ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Erasmus+ 'Farklı Öğrenme Stillerine Eşit Fırsatlar ve İstihdam Seviyesinin Arttırılması' projesi kapsamında lise son sınıf öğrencilerine, psikoloji bilimi ve psikolog mesleği hakkında bilgiler verildi. Özellikle üniversite sınavına girecek öğrencilerde daha çok görülen stres ve stresle başa çıkma yolları konularının yanı sıra, öğrenme stilleri, üniversitedeki psikoloji ve PDR bölümleri ile ilgili konular konuşuldu.

Program sonunda konuşmacılar Psikolog Muharrem Dursun ve Mahmut Alper Aytar'a, Nizip Ticaret Borsası Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Demir ve program konuğu DİSA Hayat Bakım Merkezi Müdürü Cemal Arslan tarafından plaket verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stresle Başa Çıkma Yolları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement