Şuhut'ta Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Şuhut'ta Karne Heyecanı

Şuhut\'ta Karne Heyecanı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

13.06.2014 16:50  Güncelleme: 10:03

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, Şuhut Gazipaşa İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen karne töreninde yaptığı konuşmada, 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilçe genelide 1 anaokulu, 28 ilkokul, 19 ortaokul ve 8 ortaöğretim okulunda 486 öğretmenle 7 bin 420 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.

Eğitim döneminde Fatih Projesi, Okullar Hayat Olsun Projesi ve Okuma Yazma Projeleri'nin başarıyla hayata geçirildiğini ifade eden Göral, şöyle konuştu:

"Ülke genelinde uygulanan projelerin yanı sıra Şuhut'ta gerçekleştirdiğimiz Eğitimde Kaliteyi Arttırma Projesi, Dostluk, Dayanışma ve Ortak Hareket Projesi'de başarıyla hayata geçirildi. Çocuklarımızın tatil dönemini iyi değerlendirmesi lazım. Önlerinde telafi için uzun bir zaman var. Öğrenci velilerimiz de başarısız öğrencilerimizi anlayışla karşılamalı. Önemli olan çocuklarımızın ruh sağlığını koruyarak sorunlarını çözmektir. Başarısız çocuklarımıza her yönden destek olmalıyız."

Konuşmaların ardından eğitim öğretim döneminde turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Karnesinde beklediği notları bulamayan bazı öğrenciler ise ağladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şuhut'ta Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement