Sungurlu Belediyesinden Gece Kar Mesaisi - Son Dakika
Yerel

Sungurlu Belediyesinden Gece Kar Mesaisi

Sungurlu Belediyesinden Gece Kar Mesaisi

Kar yağışının etkili olduğu Çorum'un Sungurlu ilçesinde, belediye ekipleri yolların buzlanmasını önlemek için gece vakti tuzlama çalışması yaptılar.

09.12.2013 15:08  Güncelleme: 15:07

Kar yağışının etkili olduğu Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, belediye ekipleri yolların buzlanmasını önlemek için gece vakti tuzlama çalışması yaptılar.

Sungurlu Belediyesi ekipleri, buzlanmaya karşı Tuz Gediği rampası ve Hastane rampasına tuzlama çalışmaları yaparak yollara tuz döktü. İş makinesi yardımıyla çalışmalarını devam ettiren ekipler gece boyunca ilçenin çeşitli yerlerinde tuzlama çalışması yaptı.

Cumartesi gününden itibaren kendini hissettiren kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzlukları en kolay biçimde atlatabilmek için belediye olarak gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, belediye ekiplerinin aralıksız çalışarak vatandaşların yaşayabileceği sıkıntıları ortadan kaldıracağını söyledi.

Başkan Uzunkaya, "Daha önceden meteorolojinin yaptığı uyarılar doğrultusunda belediye olarak gerekli tedbirleri almıştık. Bu nedenle, Cumartesi günü başlayan kar yağışı nedeniyle sıkıntı yaşanabilecek bölgelerde ekiplerimiz sürekli görev yaptılar. Yolların açık tutulması sağlandı. Aşırı soğuk nedeniyle buzlanma belirlenen yollarda da tuzlama çalışmaları yapıldı. Belediyenin titiz ve özverili çalışması sonucu ilçemizde önemli bir olumsuzluk yaşanmadı" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu Belediyesinden Gece Kar Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement