Sungurlu'da Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor - Son Dakika
Yerel

Sungurlu'da Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Sungurlu\'da Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatı hızla yükseliyor.

20.02.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde yapımına başlanan Gençlik Merkezi inşaatı hızla yükseliyor. 1 milyon TL bütçeli Gençlik Merkez'in bu sene Kasım ayında hizmete girmesi hedefleniyor. .

Sungurlu Devlet Hastanesinin karşısına yapılan Gençlik Merkezi hakkında bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, "360 iş günü içerisinde teslim edilecek olan Gençlik Merkezi'nin içerisinde spor ve konferans için çok amaçlı salon yer alacak. Ayrıca sporcular için soyunma odaları, müzik, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler olacak. Ayrıca Kütüphane, Seminer odaları, Derslikler ve İdari Ofis olacak."dedi.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere çok önem verdiğini ve gençlerin topluma faydalı bireyler olması yolunda çok önemli çalışmalar yaptığını belirten Uzunkaya, "Sayın Başbakanımız bizlerden gençlerin önünü açacak, zamanlarını verimli kullanacak çalışmalar beklediğini her fırsatta söylüyor. Sağlıklı bir toplum oluşturmak için gençlerimizin yararlı aktiviteler yapmaları çok önemlidir" ifadesini kullandı.

KAYMAKAM BEYAZYILDIZ İNŞAAT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Sungurlu Kaymakamı Osman Beyazyıldız, Sungurlu Gençlik ve Spor Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Osman Beyazyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ile birlikte, yapımına 11 Kasım 2013 tarihinde başlanan Sungurlu Gençlik ve Spor Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Sungurlu Gençlik ve Spor Merkezi 6 Kasım 2014'te teslim edilecek ve yaklaşık 1 milyon TL sözleşme bedeli ile yapılmaktadır. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sungurlu'da Gençlik Merkezi İnşaatı Hızla Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement