Suşehri Belediye Başkanı, Öğretmenlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediye Başkanı, Öğretmenlerle Buluştu

Suşehri Belediye Başkanı, Öğretmenlerle Buluştu

Suşehri Belediye Başkanı Sel, ilçe merkezi ve köylerde görev yapan öğretmenlerle Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

19.06.2013 16:05  Güncelleme: 16:10

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, ilçe merkezi ve köylerde görev yapan öğretmenlerle Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte bu yıl 3'ncüsü düzenlenen programda, aileleriyle hoşça vakit geçiren öğretmenler, tekne turu, deniz bisikletleri, kanolara binerek gün boyu eğlendiler.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, ilçenin eğitim alanında gün geçtikçe sınıf atladığını vurgulayarak, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza eğitimde verilen emek ve gayreti tebrik ediyorum. 1 yıl boyunca yoğun bir tempoda eğitim maratonu yaşadık. Bu bağlamda tüm öğretmen ve idari kadroyu kutluyorum. Kelkit vadisinin yıldızı Suşehri ilçemiz, eğitim alanında her geçen gün sınıf atlamaktadır. Bu bağlamda eğitim camiamızda görevli siz değerli öğretmen ve idarecilerimiz çok önemli görevi üstleniyorsunuz" dedi.

Belediye Başkanı Sedat Sel ise, ilçeyi daha iyi noktaya getirmek için çalışacaklarını belirterek, "Sizler bize imkan verdiniz. Bizde bu imkanları sizlere hizmet olarak sunuyoruz. Öğretmenlerimiz ile birlikte bu yıl 3'ncüsü düzenlediğimiz programı artık geleneksel hale getirmeyi arzuluyoruz. Kelkit vadisinin yükselen değeri olan ilçemizi iyi noktalara taşımaya gayret edeceğiz. İnşaat çalışmaları devam eden yeni aile çay bahçemizde de öğretmenler günümüzü inşallah kutlayacağız."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru ise, 3 yıldır eğitim camiasına güzel bir program tertip ettiklerinden dolayı Başkan sel'e teşekkürlerini iletti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediye Başkanı, Öğretmenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement