Sydv Mütevelli Heyetinde Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Sydv Mütevelli Heyetinde Seçim Heyecanı

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine 2016 yılında görev yapmak üzere 2 muhtar ile 2 sivil toplum temsilcisi seçilecek.

09.12.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetine 2016 yılında görev yapmak üzere 2 muhtar ile 2 sivil toplum temsilcisi seçilecek.

2016 yılı 01 Ocak 2016 - 31 Aralık 2016 dönemi için İl Vakıf Mütevelli Heyet üyelerini belirlemek amacıyla 21 Aralık 2015 günü; Sosyal Yardım amaçlı faaliyette bulunan Vakıf ve Dernek temsilcileri ile saat 10.00'da, Manisa'daki mahalle muhtarları ile saat 11.00'de Valilik Binası 1. Kat Toplantı Salonunda seçim yapılacak.

Seçime iştirak edeceklerden Sivil Toplum Kuruluşlarının (Dernek veya Vakıf) Başkan veya yetkilendirilmiş bir temsilcisinin, Dernek veya Vakıflarına ait Tüzük/ Vakıf Senedi (Aslı ve Fotokopisi), Yönetim Kurulu Kararı ile verilen Yetki Belgesi (Aslı ve Fotokopisi), Mahalle Muhtarlarının, Muhtar Kimliği ile en geç 18 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar Nişancı Paşa Mahallesi Yamanlar Caddesi No 26/A Şehzadeler-Manisa adresinde bulunan İl Vakıf Başkanlığına teslim etmeleri, bu kanunda belirtilen sosyal yardım amaçlarına yönelik faaliyette bulunduğuna karar verilen sivil toplum kuruluş temsilcilerinin belirtilen gün, saat ve yerde hazır bulunmaları gerekiyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sydv Mütevelli Heyetinde Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement