Talas'ta belediye personeline afet ve acil durum eğitimi verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Talas'ta belediye personeline afet ve acil durum eğitimi verdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Talas\'ta belediye personeline afet ve acil durum eğitimi verdi
 Güncelleme: 

Talas Belediyesi çalışanlarına yönelik afet ve acil durum eğitim programı düzenlendi.

Talas Belediyesi çalışanlarına yönelik afet ve acil durum eğitim programı düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talas Belediyesi Meclis Salonu'nda AFAD Kayseri İl Müdürlüğü'nde görevli tekniker Mustafa Köktaş'ın anlatımıyla gerçekleşen programda deprem, sel ve su baskını gibi afet ile acil durumlarda yapılması gerekenlere dair bilgi verildi.

Eğitim programına belediye içerisinde ve sahada görevli çalışanlar katıldı. Programda, daha önce meydana gelen depremler ve sonrasında yaşananlar sinevizyonda izlettirildi.

Ardından o videolarda yapılan hatalar ile yapılması gerekenler üzerinde duruldu, belediye binası önünde AFAD çadırının kurulumu gösterildi.

AFAD görevlilerinin anlatımıyla çadırı kuran personele içerideki yaşam alanı, çadırda bulunması gerekenler ve neler yapılması gerektiği hakkında bilgi verildi.

Personel, kalıcı konutların yapıldığı varsayımıyla çadırı sökerek eğitimi tamamladı.

Kaynak: AA