Taşkesenligil: "Bayramlar Birliğimizin Harcıdır" - Son Dakika
Yerel

Taşkesenligil: "Bayramlar Birliğimizin Harcıdır"

Taşkesenligil: "Bayramlar Birliğimizin Harcıdır"

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

08.07.2016 12:25

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramını nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Bayramlar, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma töreni oldukça samimi bir havada gerçekleşti. GHSİM Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Şube Müdürleri Şinasi Polat, Harun İşçi, Letif Arslan, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal kaçmaz ve kurum personeli katıldı. GHSİM çalışanlarının Ramazan Bayramını tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bayramların birlik beraberlik ve dayanışmanın en büyük örneği olduğunu söyledi.

Gerek Milli, gerekse dini bayramların Türk milletinin birlik beraberliğini pekiştiren en önemli unsurlar olduğunu söyleyen Taşkesenligil, manevi günlerin ülkemizin birliği ve dirliğinin temeline atılmış en önemli harç olduğununa işaret etti. Taşkesenligil, "Birlik ve beraberliğe, kardeşliğe ve kaynaşmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu önemli ve anlamlı günlerin değerini çok iyi bilmeliyiz ve geleneklerimizi yaşatmalıyız. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşkesenligil: 'Bayramlar Birliğimizin Harcıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement