Tekirdağ'da "Ulaşım Master Planı" Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'da "Ulaşım Master Planı" Çalışması Devam Ediyor

06.04.2012 15:20

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, "Ulaşım Master Planı" ile ilgili başlattıkları çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, "Ulaşım Master Planı" ile ilgili başlattıkları çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Dalgıç, düzenlediği basın toplantısında, Ulaşım Master Planı ile ilgili uzun zamandır çalışmalarının olduğunu belirterek, oldukça büyük ve kapsamlı bir plan olduğunu kaydetti.

Planda, şehrin tüm ulaştırmasının ele alındığını belirten Dalgıç, "Bu çalışma, havaalanları, demir yolları, limanlar ve diğer tüm taşıma araçlarını içeren bir çalışma oluyor. Sadece bir yolun düzenlenmesi, sadece bir otobüs durağının yerinin belirlenmesi olarak algılanmamalı" dedi.

Dalgıç, plan çerçevesinde toplanan istatistiki verilerin bir sonuca ulaştırılarak, şehir için en kullanışlı ve en hızlı sirkülasyon planının ortaya çıkatılmasını hedeflediklerini kaydetti.

Boğaziçi Proje Mühendislik şirketi tarafından hazırlanan ve 18 ay sürecek çalışmasıyla Tekirdağ'ın 2025 yılına kadar oluşabilecek ulaşım ihtiyaçları ve taleplerinin tespit edilmesi öngörülüyor.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da 'Ulaşım Master Planı' Çalışması Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement