Tekstilciler Çalıştayda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tekstilciler Çalıştayda Buluştu

Tekstilciler Çalıştayda Buluştu

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı Tekstil Komite Üyeleri, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini düzenledikleri çalıştayda değerlendirdi.

13.05.2014 12:04  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Tekstil sektörünün önemli isimleri bir araya gelerek sorunları değerlendirdi. ŞUTSO Meclis Üyeleri Ahmet Oruç ve Mikail Zahit tarafından organize edilen çalıştaya, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Kredi Garanti Fonu Uzmanı B. Onur Cengiz, ŞUTSO Meclis Üyeleri Ahmet Oruç ve Mikail Zahit, Cuma Korak, Mahmut Akaslan, Ö.Faruk Dağ, Y. İzzettin Hayırlı, Komite Başkanları ile komite üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen çalıştayda; Kredi Garanti Fonu Uzmanı B. Onur Cengiz Kredi Garanti Fonu'nun çalışmaları, işleyişi, destek türleri ve destek şartları hakkında bir sunum yaptı ve gelen soruları cevapladı.

Ardından KOSGEB İl Müdürü İdris Erkeksoy, KOSGEB destek türleri ve destek şartları hakkında bir sunum yaptı. İdris Erkeksoy'un sunumunun ardından bu kez TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, TKDK'nın işleyişi destekleri ve destek şartları ve desteklenen ürünler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Dr. Sadık Yetim'in sunumu sonrasında Kaizen Eğitim, Danışmanlık ve Proje Merkezi Koordinatörü İlhami Birkan Şanlıurfa Tekstil ve Hazır Giyim Kümelenme Projesi hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak, Ajansın destek türleri, destek şartları ve ilimizin yatırım ve teşvik detayları hakkında bir sunum yaptı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tekstilciler Çalıştayda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement