Telefonla 47 Bin Lira Dolandırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Telefonla 47 Bin Lira Dolandırıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Gümüşhane'de meydana gelen telefonla dolandırıcılık olayında, M.Ş, kendini emniyet mensubu olarak tanıtan bir kişiye 47 bin lirasını kaptırdı.

Gümüşhane'de meydana gelen telefonla dolandırıcılık olayında, M.Ş, kendini emniyet mensubu olarak tanıtan bir kişiye 47 bin lirasını kaptırdı.

Edinilen bilgilere göre telefonda kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan bir kişi Gümüşhane kent merkezinde ikamet eden M.Ş'ye Deniz Günay ve Özge Şen'in hesaplarına para yatırmasını istedi. Telefondaki şahsın talebini yerine getiren M.Ş. bankadan çektiği 47 bin Lirayı bahse konu hesaplara yatırdı.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra dolandırıldığını anlayan M.Ş. karakola giderek şikayetçi oldu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA