Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Aksaray İl Temsilciliği görevine, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İnşaat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Kürşat Fırat atandı.
Fırat, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, TEMA'nın, 476 bini aşkın gönüllüsünün bulunduğunu ve amaçlarının erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkları koruma olduğunu söyledi.
TEMA'nın Birleşmiş Milletlerden (BM) 'Yaşam İçin Toprak' ödülü alan ve başarısını dünyanın kabul ettiren bir Sivil Toplum Örgütü (STK) olduğunu ifade eden Fırat, "Kendini, toplumun her kesimine ve dünyaya kabul ettirmiş, içinde yaşadığımız toplumun bütün siyasi ve sosyal renklerini hiçbir ayrım yapmadan kendi amacı doğrultusunda bir araya getirmiş olan bir vakıfta il temsilcisi olarak görev yapmak mutluluk duyuyorum" dedi. - Aksaray
Son Dakika › Yerel › TEMA Temsilciliğine Fırat Atandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?