Termal Zenginlik Projesi - Son Dakika
Yerel

Termal Zenginlik Projesi

Termal Zenginlik Projesi

Aziziye Belediyesinin hazırladığı, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansının desteklediği "Termal Zenginlik Projesi" kapsamında Aziziye Termal Tesislerinde düzenleme yapıldı.

19.08.2014 15:39  Güncelleme: 16:39

Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 2 milyon liraya yaptırılan yeni kabinlerin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Proje sayesinde termal tesiste standartların yükseltildiğini vurgulayan Orhan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Otel lobisi ile odalarda ve havuzlarda yenileme çalışması yapıldı. Havlular ve peştamallar paketlenerek müşteriye sunulmakta, tek kullanımlık hamam terlikleri müşterilere verilmektedir. Havuz mermerleri yenilendi, suyun sıcaklığı arttırıldı. Otel restoranı yenilenerek, alakart menüsüyle müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Şu anda kaplıcaların çevresinde peyzaj çalışması yapılmakta, doğalgaz dönüşümü sürmektedir. Yapılan bu düzenlemeler, kalifiye personel sayısının arttırılması, hijyen eğitimleri sayesinde tesislerimiz tam kapasite ile çalışmaya başlayacak. Yeni aile kabinleri tesislerin kar marjını daha çok yükseltecek. İlçemizin ekonomisine katma değer sunacak yeni yatırımlar için gerek belediyemizce ve gerekse özel müteşebbisler tarafından yeni yatırımlar yapılmaya devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Termal Zenginlik Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement