TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, turuncu-beyazlı takımın, öğleden sonra yaklaşık 1,5 saat süren antrenman yaptığı belirtildi.
Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Kibong'un takımdan ayrı çalıştığı, futbolcunun önemli bir sorununun bulunmadığı ifade edilirken, kırmızı kart cezalısı Koray'ın Kartalspor maçında yer almayacağı bildirildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Adanaspor'un forvet oyuncusu Mbilla da Kartalspor maçında taraftarların takımı yalnız bırakmamalarını istedi. Mbilla,
"Play Off'a kaldığımız takdirde Süper Lig'in en güçlü adayı olacağız. Turuncu-beyazlı forma altında 3 sezonu geride bıraktım. Adana'nın Süper Lig'e ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.
Bu arada, Kartalspor maçı öncesinde 5 Ocak Stadyumu'nun güney kale arkası ve kuzey kale arkasında bulunan kapalı tribünün maç günü taraftarlara 5 lira karşılığında açılacağı bildirildi.
- ADANA
Son Dakika › Yerel › Tff 1. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.