TFF, Şanlıurfa GSİM'ye Güvenmedi - Son Dakika
Yerel

TFF, Şanlıurfa GSİM'ye Güvenmedi

TFF, Şanlıurfa GSİM\'ye Güvenmedi

Şanlıurfaspor -Tki Tavşanlı Linyitspor gece maçındaki aydınlatma sorunu nedeniyle bu haftaki Denizli maçı gündüz saatlerine alındı

29.09.2013 13:20  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Eylül Perşembe günü Şanlıurfaspor ile Tki Tavşanlı Linyitspor maçındaki aydınlatma sorunu uzun süre gündemdeki tazeliğini korudu. Eleştirilerin yükseldiği Urfa kamuoyu olayı bir 'rezalet' olarak değerlendirirken, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün 'arıza giderildi' şeklindeki açıklamaları Türkiye Futbol Federasyonu'nu tatmin etmedi.

Federasyon, Şanlıurfa İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 'tüm kablolar değişti, arıza giderildi' şeklindeki açıklamasına rağmen bu haftaki Denizlispor maçının gündüz saat 15.00'de oynanmasına karar verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Bazı basın organlarında maçın üzerinde 15 gün geçmesine rağmen arızanın hala giderilmediği şeklinde yer alan haber ve yazılar gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Müdür Yıldız açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'ın Basın Açıklaması;

Bilindiği geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor -Tki Tavşanlı Linyitspor maçında aydınlatma sistemimizin geçici bir arızaya maruz kalmasından kaynaklı maç yarım saat durmuş, arızanın giderilmesine müteakip maç tekrar devam etmiştir.

Maçtan hemen bir gün sonra kabloların yanmasından kaynaklı meydana gelen arıza tüm kabloların değiştirilmesi ile giderilmiştir.

TFF maçta yaşanan arızanın giderilmesine rağmen 26.09.2013 Saat 17:37'de il müdürlüğümüze gönderdiği yazıda aydınlatma sistemindeki arıza nedeni ile TEDBİR amaçlı 29.09.2013 Pazar günü oynanması gereken Şanlıurfaspor – Denizlispor maçının saatini 15:00 olarak değiştirmiştir.

GAP Arena Stadımızın aydınlatma sisteminde herhangi bir arızanın söz konusu olmadığı TFF'na resmi yazı ile bildirilmiştir. Tüm kamuoyuna şahsım ve kurumumun adına saygıyla duyurulur"

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TFF, Şanlıurfa GSİM'ye Güvenmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement