Tffhgd'den Kınama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tffhgd'den Kınama Mesajı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin Şubesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'un alt yapı hocası Yunus Emre Erdem için kınama mesajı yayınladı.

10.02.2014 13:55

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mersin Şubesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'un alt yapı hocası Yunus Emre Erdem için kınama mesajı yayınladı.

Mesajda, "6 Şubat 2014 Perşembe günü Mersin İdmanyurdu-Meskispor U17 Play-off müsabakasında görev alan hakemimiz Abuzer Bilen'e, Meskispor takımının antrenörü Yunus Emre Erdem sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden küçük düşürücü, aşağılayıcı ve onur kırıcı bir saldırı gerçekleştirmiştir. Meskispor gibi köklü bir kurumu temsil eden bu antrenör, sporun asıl amacının dostluk, centilmenlik ve fair-play olduğunu göz ardı ederek, fanatik ruhlu, saldırgan ve saha içerisindeki başarısızlığını saha dışında arayan bir birey tavrını takınmıştır. Bu ve buna benzer tutum ve eylemler, bundan önce olduğu gibi, bugün ve bundan sonra da Türk sporuna derin yaralar açmaya ve büyük zararlar vermeye devam edecektir. TFFHGD olarak, hakem arkadaşlarımızın saha içinde verdiği kararlarına karşı yapılan bu saldırıları nefretle kınıyor, ilgili kişiler hakkında tüm hukuki işlemlerin titizlikle yürütüleceğini ifade ediyoruz" denildi.

Sözlü saldırıya uğradığını iddia eden Abuzer Bilen ise geçtiğimiz Cuma günü polis merkezinde konuyla ilgili ifade verdiğini, elindeki belgelerler birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tffhgd'den Kınama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement