THK'dan 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika
Yerel

THK'dan 23 Nisan Kutlaması

THK\'dan 23 Nisan Kutlaması

THK Antalya Şubesi, Genç Kanatlar Topluluğu öğrencilerini THK Karain meydanında akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile buluşturdu.

23.04.2013 13:22  Güncelleme: 13:30

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle, Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi, Genç Kanatlar Topluluğu öğrencilerini THK Karain meydanında uluslararası akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile buluşturdu.

THK Genç Kanatlar Topluluğu,yüksek akrobasi performansına sahip Mor Menekşe uçağını yakından inceleme fırsatı bulurken, Ali İsmet Öztürk'ün akrobasi gösterisini izledi. Döşemealtı Kömürcüler İlköğretim Okulu'nda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bir gösteri yapan Ali İsmet Öztürk, gençlere havacılığı sevdirebilmek için her türlü özveriyi göstermeye hazır olduğunu belirtti.

THK Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş ise, "Çocuklarımızı ve gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek üzere yola çıktık. Onlara dünyanın en saygın meslekleri arasında bulunan havacılığı sevdirmek ve doğru olarak öğretmek, THK olarak bizim asli görevimizdir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, ulusal egemenliğimiz çocuklarımıza armağan olsun" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel THK'dan 23 Nisan Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement