Ticaret Borsası'ndan Vergi Dairesi Müdürü Çevik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ticaret Borsası'ndan Vergi Dairesi Müdürü Çevik'e Ziyaret

Ticaret Borsası\'ndan Vergi Dairesi Müdürü Çevik\'e Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Zeki Çevik’i ziyaret etti.

03.03.2014 18:05

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Zeki Çevik'i ziyaret etti.

Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, borsanın serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinin yanı sıra kayıt dışı ekonominin önlenmesi gibi önemli bir görevi de üstlendiğini söyledi.

Bu konuda vergi daireleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Bektaş, maliye teşkilatının vatandaşlarda vergi bilincinin artırılması amacıyla yaptığı faaliyetleri de önemsediklerini belirtti. Mükelleflerin vergilerini zamanında ve tam olarak yatırmaya devam etmelerinin ülke kalkınmasında büyük rol oynadığını dile getiren Bektaş, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğunun toplumun tüm katmanları tarafından iyi bilindiğini sözlerine ekledi.

Vergi Dairesi Müdürü Çevik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Vergi gelirlerinin adil, etkin ve verimli bir şekilde toplanması, akılcı, uygulanabilir bir vergi sistemiyle, kamu maliyesinin temellerinin sağlamlaştırılması ve ekonomisiyle de güçlü bir Türkiye'ye ulaşılması çalışmalarında amacımız; Vatandaş ve vergi mükelleflerinin vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarının arttırılması, toplumda vergi bilinci ve ahlakının ön plana çıkartılması, sağlıklı bir vergi bilincinin toplumun tüm katmanlarına yaygınlaştırılmasını sağlamak ve mükelleflerimiz ile vergi idaresi arasında güvenilir temellere dayalı ilişkiler yaratmaktır" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Borsası'ndan Vergi Dairesi Müdürü Çevik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement