Tkdk Desteğiyle 10 Çiftçi Traktör Verildi - Son Dakika
Yerel

Tkdk Desteğiyle 10 Çiftçi Traktör Verildi

Tkdk Desteğiyle 10 Çiftçi Traktör Verildi

Tavas'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) 11. çağrı döneminde projeleri kabul edilen 10 çiftçiye traktörler teslim edildi.

31.12.2013 16:20

Tavas'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun  (TKDK) 11. çağrı döneminde projeleri kabul edilen 10 çiftçiye traktörler teslim edildi.

Tavas Kaymakamı Ali Arıkan, Solmaz beldesinde düzenlenen traktör teslim töreninde yaptığı konuşmada, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün protokolü gereği TKDK tarafından verilecek destek için kurslar düzenlediğini belirtti.

TKDK'nın 11. çağrı döneminde Denizli'de projeleri kabul edilen 50 çiftçiden 10'unun Tavas'ta olduğunu bildiren Arıkan, "Çiftçilerimiz hazırladıkları bu projelerden sağlanan traktörlerle daha fazla ürün elde edecekler" dedi.

Tavas Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ekrem Altıparmak da, çiftçilerin her zaman yanında olduklarını, destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Tavas Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Takım ise, açtıkları kurs sonunda projeleri kabul edilen çiftçilere yüzde 50 hibe destekli traktör desteği vermekten mutlu olduklarını dile getirdi.

Traktör teslim törenine Solmaz Belediye Başkanı İbrahim Çiyim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökhan Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tkdk Desteğiyle 10 Çiftçi Traktör Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement