Trabzon Belediyesinden 89 Engelliye Akülü Araba - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon Belediyesinden 89 Engelliye Akülü Araba

22.03.2012 15:40

Trabzon Belediyesince hayırseverlerin katkılarıyla 89 engelli vatandaşa akülü araba yardımı yapıldı.

Trabzon Belediyesince hayırseverlerin katkılarıyla 89 engelli vatandaşa akülü araba yardımı yapıldı.

Akülü arabaların teslimi için Belediye Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, asıl engellilerin karşılaşılan engelleri aşamayanlar olduğunu söyledi.

Engelli vatandaşların hayat standartlarının yükseltilmesi için çalışmalarını sürdürdükleri ifade eden Gümrükçüoğlu, "Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın katkılarıyla belediyemize kazandırdığımız 45 akülü, 44 manuel aracı engelli kardeşlerimize verdik. Belediye olarak 3 yıl içerisinde 500 vatandaşa engelli aracı ve çeşitli engelli aparatını ulaştırdık. Engelliler toplumumuzun bir parçası ve vazgeçilmezidir. Engellilerimizin yaşam şartlarının iyileştirilmesi için Trabzon Belediyesi olarak azami özen göstermekteyiz. Son model cihazların bağışlanmasında binlerce kilometre uzaktan gayret göstererek engelli kardeşlerimizle yürek birliği yapan gurbetçi vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Gümrükçüoğlu, akülü arabaların Trabzon Belediyesi'ne bağışlanması aşamasında gayret gösteren Kaynar Holding'in sahipleri Ali Kaynar, Bekir Kaynar ile Abdulkadir Paslı ve Hollanda Karadenizliler Derneği Başkanı Mustafa Şahintürk'e plaket verdi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Belediyesinden 89 Engelliye Akülü Araba - Son Dakika


Advertisement