Trabzon'da Protokol ve Halk Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Protokol ve Halk Bayramlaştı

Trabzon\'da Protokol ve Halk Bayramlaştı

Kurban Bayramı, Trabzon'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

15.10.2013 14:18

Kurban Bayramı, Trabzon'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Trabzon Belediyesi'ndeki halk günü bayramlaşmasında protokol ile vatandaşlar bir araya gelirken katılımın yüksek olması dikkat çekti.

Trabzon Belediyesi'ndeki halk bayramlaşmasına Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi Asım Aykan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TESOB Başkanı Metin Kara, STÖ başkanları, siyasi parti temsilcileri, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Katılımın yoğun olduğu bayramlaşma töreninde belediyeye gelen misafirlere kavurma, pilav, börek ve tatlı ikram edildi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı'nın insanlar arasındaki birlik ve bütünlüğü pekiştirdiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Biz aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuz bozulmadan dimdik ayakta kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon halkının, milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik eder tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Protokol ve Halk Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement