Trabzon'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Trabzon'dan Kısa Kısa

Trabzon'un Sürmene ilçesinde aracı çamura saplanan bir kişi yardım istediği kişinin kendisine yardım etmemesi üzerine tepkisini silahla ateş ederek gösterdi.

15.02.2012 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Sürmene ilçesinde aracı çamura saplanan bir kişi yardım istediği kişinin kendisine yardım etmemesi üzerine tepkisini silahla ateş ederek gösterdi.

Edinilen bilgiye göre, Sürmene ilçesinde aracı çamura saplanan A.S. olay yerinde bulunan R.İ.'den yardım istedi. Çamura saplanan arabasını kurtarmakta güçlük çeken A.S., R.İ.'den olumsuz cevap alınca aralarında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında silahına sarılan A.S., R.İ.'ye 7 el ateş ederek bacaklarından yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Jandarma ekiplerinin yaptığı aramalar sonrasında kaçan zanlı yakalanarak gözaltına alındı. KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı R.İ.'nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

ELEKTRİK DİREĞİNİ DEMİR TESTERESİ İLE KESEREK ÇALDILAR

Trabzon (İHA) - Trabzon'un Düzköy ilçesinde bir elektrik direği demir testere ile kesilerek çalındı.

Edinilen bilgiye göre, vatandaşların şikayeti üzerine Düzköy ilçesinde bir elektrik direğinin demir testere ile kesilerek çalındığı tespit edildi. Olayın şüphelisi

D.B. adlı şahıs için Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile yakalanma kararı çıkartılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement