"Trafikte Saygılı Adımlar Projesi" - Son Dakika
Yerel

"Trafikte Saygılı Adımlar Projesi"

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Trafikte Saygılı Adımlar Projesi" tanıtıldı.

14.08.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Trafikte Saygılı Adımlar Projesi" tanıtıldı.

Polisevi'nde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden, projenin, yayaları ve sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.

Trafik ihlallerinin en aza indirilmesinin amaçlandığını belirten Erden, Kırşehirlilere seslenerek, "Trafik kurallarına uyarak yaşamayı tercih edin" dedi.

Emniyet Müdürü Metin Aşık da, Kırşehir'i trafik yönünden yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Çok ciddi manada trafik ihlalleri yaşandığı görülmektedir. Kırşehir'i trafik yönünden daha iyi bir noktaya getirmek için bu proje hazırlandı" dedi.

Projeyi anlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nden Komiser Ercan Ergül de, 13 Ağustos-17 Kasım tarihleri arasında uygulanacak olan Trafikte Saygılı Adımlar Projesi ile sürücülerin ve yayaların trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Toplam 14 hafta sürecek olan proje ile, anaokulu ve ilköğretim okullarında toplantılar düzenleneceğini dile getiren Ergül, hazırlanan tanıtıcı filmlerin televizyon ve radyolarda yayımlanacağını, kentin çeşitli yerlerinde broşürler dağıtılacağını kaydetti.

Muhabir: Abdullah Yıldız - KIRŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Trafikte Saygılı Adımlar Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement