Traktör Sürücülerine Trafik ve İlkyardım Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Traktör Sürücülerine Trafik ve İlkyardım Eğitimi

Traktör Sürücülerine Trafik ve İlkyardım Eğitimi

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ömer Faruk Boran, ilçedeki traktör sürücülerine eğitim verileceğini kaydetti.

20.05.2014 12:46  Güncelleme: 12:41

Adıyaman'ın Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ömer Faruk Boran, ilçedeki traktör sürücülerine eğitim verileceğini kaydetti.

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ömer Faruk Boran, trafik sürücülerine, karayolunu kullanan tarım araçları sürücüleri ve özellikle traktör sürücülerini trafik kuralları konusunda bilgilendirileceğini söyledi.

Güvenli traktör sürüş tekniklerini benimsetmek, traktörlerin sebep olduğu trafik kazalarını azaltmak, doğru traktör kullanımıyla tarımsal işlerin güvenli yapılmasını sağlamak istediklerini belirten Boran, "Traktör kullanıcılarına aracı daha iyi tanıtmak ve benimsetmek gibi konularda eğitim verilmesi planlanmıştır. Eğitimler bu hafta içinde başlıyor. İkinci eğitim ise 16 Haziran tarihinde yapılacaktır. Kültür merkezi toplantı salonunda yapılması planlanan eğitimlerde amacımız insanlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Yapacağımız bu eğitimle Kahta da traktör sürücülerine güvenli traktör sürüş tekniklerini benimsetmek, trafik kazalarını azaltmak, doğru traktör kullanımıyla tarımsal işlerin güvenli yapılmasını sağlamaktır. Verilecek eğitim için personelimiz tescil kayıtlarından traktör sürücülerine ulaşmakta ve verilecek olan eğitime davet etmektedir. Biz buradan tüm traktör sürücülerini o günkü eğitime davet ediyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Traktör Sürücülerine Trafik ve İlkyardım Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement