Tunca'dan Roman Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tunca'dan Roman Vatandaşlara Ziyaret

Tunca\'dan Roman Vatandaşlara Ziyaret

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ve ilçe yöneticileri Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret ederek Roman vatandaşlarla sohbet etti.

11.10.2013 14:47  Güncelleme: 15:00

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ve ilçe yöneticileri Aydoğdu Mahallesi'ni ziyaret ederek Roman vatandaşlarla sohbet etti.

Tunca, AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı demokratikleşme paketinin Roman vatandaşlar için önemli açılımlar getirdiğini söyledi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı Mahalle gezilerini sürdürüyor. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Emrah Tunca ve İlçe Yöneticilerinden oluşan kalabalık bir heyet önceki akşam Aydoğdu sakinleriyle bir araya geldi. Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı kahvehaneleri ve esnafı dolaşan partililer vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca, partilerinin Türkiye'de demokrasi kültürü oluşturmak üzere yola çıktığını, gerçekleştirdiği özgürlükçü adımlarla düşünce ve inanç özgürlüğünün önündeki prangaları söküp attığını söyledi. AK Parti'nin geçtiğimiz günlerde açıkladığı demokratikleşme paketinin Roman vatandaşlar için önemli açılımlar getirdiğini aktaran Başkan Tunca, "Partimiz İktidara geldiği andan itibaren Roman vatandaşlarımızla ilgili toplum nezdinde oluşan olumsuz algı ve ön yargılara karşı çalışmalar gerçekleştirdi" dedi.

AK Parti iktidarıyla romanların hayatında birçok şeyin değiştiğini ancak her şeyin bir anda değişmesinin mümkün olmadığını ve sürecin devam ettiğini aktaran Başkan Emrah Tunca, "Yaklaşan yerel seçimler için Aydoğdulu hemşerilerimizden oy desteği istiyorum. İnşallah yerelde de iktidara geldiğimizde Roman kardeşlerimizin sorunlarını çözerek sosyal projeler geliştireceğiz. Esnafımızı ve kahvehanelerdeki vatandaşlarımızı ziyaretimizde gördük ki AK Parti'nin demokratikleşme paketindeki çalışmalar nedeniyle Roman vatandaşlarımız memnuniyet içerisindeler. Tabi bu bizim için gurur verici" şeklinde konuştu.

Ziyaret boyunca Aydoğdulu vatandaşlar partililere çeşitli ikramlarda bulundular. Ziyaretin anısına hatıra fotoğrafları çekilirken, Roman vatandaşlar mahallelerini sık sık ziyaret etmeleri hususunda AK Partili heyetten söz aldılar. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunca'dan Roman Vatandaşlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement