Tunceli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tunceli'den Kısa Kısa

Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapımı tamamlanan sosyal konutlarda boş kalan daireler için kura çekimi yapılacak.

06.04.2015 16:07

Tunceli Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapımı tamamlanan sosyal konutlarda boş kalan daireler için kura çekimi yapılacak.

SYDV'den yapılan yazılı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere TOKİ işbirliği ile yapılan 260 sosyal konutun boş kalan 9 dairesi için yeni taleplerin toplandığı belirtildi. Gerekli incelemelerin ardından konut almasında sakınca görülmeyen adaylar arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda kura çekimi yapılacağı kaydedilen açıklamada, kuraların 9 Nisan Perşembe günü saat 14.00'da çekileceği bildirildi.

Dersimspor'a destek çağrısı

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Bölgesel Amatör Lig 3. grupta mücadele eden Dersimspor'a destek çağrısında bulundu.

İpek, yaptığı yazılı açıklamada, ligin bitimine bir hafta kala 3. Lig'e çıkmayı garantileyen Dersimspor'a başarı dileklerini iletti.

Yeni görevi dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak konukların çiçek göndermek yerine Dersimspor'a bağışta bulunmalarını isteyen İpek, "Dersimspor'un başarısından dolayı kulüp Başkanı Erdal Güntaş'ın şahsında emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve Spor Toto 3. Lig'de Dersimspor'a başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tunceli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement