Turgutlu Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Gençlik Merkezi Açıldı

Turgutlu Gençlik Merkezi Açıldı

Turgutlu Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

01.04.2013 12:27

Turgutlu Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi karşısında faaliyet gösterecek olan Gençlik Merkezi açılışına Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçak, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Altan, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili ve Turgutlu Gençlik Merkezi Müdürü Ufuk Özlem ve okul müdürleri katıldı.

Açılış töreninde gençlik liderleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdiler. Gençlik ve Spor Müdürü İl Mehmet Uçak," Bu güzel tesisi Turgutlu'ya kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tesis geçici bir tesis olacak. Ergenekon Mahallesi'nde Manisa merkezden sonra ilin 2'nci Gençlik Merkezi 20 dönüm arazi üzerine kurulacak. Bu konuda Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Belediye Başkanı Serhat Orhan'dan çok destek gördük. Biz belediyeden 6 dönüm arazi istedik, başkanımızı bize 20 dönüm yer verdi. Burada çok güzel bir tesis oluşturulacak, şimdiden Turgutlu'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Orhan da, "Turgutlu her alanda olduğu gibi Gençlik hizmetleri bünyesinde de faaliyetlerine sağlam adımlarla devam ediyor. Biz 20 dönüm arazi verdik ve bu alana bir kapalı yüzme havuzu da yapılacak inşallah. Yeni müdürümüz Ufuk kardeşimizle de iyi çalışacağımızı düşünüyorum. Bu geçici tesis bile bir çok yerde yokken biz bu tesisin çok daha büyük olacak bir yapısına arazi verdik ve bundan dolayı çok mutluyuz. Turgutlumuza ve gençlerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgutlu Gençlik Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement