Türk Eğitim-Sen Başkanlarından Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Başkanlarından Başkan Alıcık'a Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Başkanlarından Başkan Alıcık\'a Ziyaret

Nazilli, Yenipazar ve Köşk İlçelerinin Türk Eğitim-Sen Temsilcileri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

28.06.2014 19:01

Nazilli, Yenipazar ve Köşk İlçelerinin Türk Eğitim-Sen Temsilcileri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyarete gelen Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Başkanı Olgun Ergün, Yenipazar Temsilcisi Yılmaz Aydoğan ve Köşk Temsilcisi Zafer Gündoğdu hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni dönem Belediye Başkanlığında yeni başarıların altına yeni imzaların atması temennisinde bulundular. Eski meslektaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık, yeni dönemde de yine Nazilli Belediyesi olarak eğitimcilere ve eğitim kurumlarına olan desteklerinin devam edeceğini ve ellerinden geldiğince yanlarında olmaya çalışacaklarını belirtti. Geçen 5 yıllık süreçte Nazilli Belediye Başkanı olarak Eğitimin ve eğitimcilerin sorunları ile her zaman ilgili ve alakalı olmasından dolayı kendisine ayrıca teşekkür eden Nazilli Türk Eğitim-Sen Başkanı Olgun Ergün, Başkan Alıcık'a teşekkür etti.

Başkan Alıcık ile bir süre sohbet eden Türk Eğitim-Sen Temsilcileri ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Başkanlarından Başkan Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement