Türkiye Engelli Atletizmi Şampiyonu Yılmaz'a Destek - Son Dakika
Yerel

Türkiye Engelli Atletizmi Şampiyonu Yılmaz'a Destek

Türkiye Engelli Atletizmi Şampiyonu Yılmaz\'a Destek

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kurcaladığı cismin patlaması sonucu iki kolunu ve sağ gözünü kaybeden Türkiye Engelli Atletizm Şampiyonu Yılmaz'a, özel bir hastaneden destek geldi.

24.04.2014 15:10

Şırnak'ın Uludere ilçesinde kurcaladığı cismin patlaması sonucu iki kolunu ve sağ gözünü kaybeden Türkiye Engelli Atletizm Şampiyonu Bayram Yılmaz'a özel bir hastaneden destek geldi.

Uludere ilçesinde 2004 yılında kurcaladığı cismin patlaması sonucu iki kolunu ve sağ gözünü kaydeden ve Ankara'da yapılan Türkiye Engelli Atletizm Şampiyonası'nda bin 500 metrede birinci olan Yılmaz (20),  Şırnak'ın adını duyurmak ve iyi bir yere taşımak için çaba harcadığını, kol nakli ve yüz estetiği ameliyatı konusunda yardım istediğini söyledi.

Cizre ilçesinde özel bir hastane tarafından altınla ödüllendirilen ve tedavi sözü alan Yılmaz, şampiyonada başarılı olduğu için mutlu olduğunu belirtti.

Kol nakli ve yüzün estetik ameliyatı yapılmasını isteyen Yılmaz, "Hastane yönetimine tedavi konusunda verdiği destek için teşekkür ediyorum" dedi.

Özel hastanenin Başhekimi Fikret İnal da "Yılmaz'ın tüm sağlık taramalarını karşılıksız yapacağız. Türkiye'nin neresinde tedavisi olacaksa bunun masrafları tarafımızdan karşılanacaktır. Bayram kardeşimiz için bunu yapacağız" diye konuştu. - Şırnak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Engelli Atletizmi Şampiyonu Yılmaz'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement