Üçüncü Seri İçin Kollar Sıvandı - Son Dakika
Yerel

Üçüncü Seri İçin Kollar Sıvandı

Üçüncü Seri İçin Kollar Sıvandı

Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular kitap serisi, geçtiğimiz hafta Malatya Park AVM’de okuyucularıyla buluştu.

25.01.2016 13:10

Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular kitap serisi, geçtiğimiz hafta Malatya Park AVM'de okuyucularıyla buluştu. 12 yazarın gerçekleştirdiği Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular adlı kitabın üçüncü seri için kollar şimdiden sıvandı.

Konuyla ilgili konuşan Yazar Mehmet Zafer, Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular kitap serisinin ikincisinin büyük ilgi gördüğünü ifade etti. Zafer, "Seriyi okuyucuyla buluşturduk ve gelirini yine ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye giderleri için kullandık. Kitabın reklamını gayet iyi yaparak milyonlara ulaştırdık. Ancak yaptığımız yardımı sırf Allah rızasını gözeterek yaptığımız için hiç bir öğrenciyi rencide etmeden, onurunu incitmeden, afişe etmeden, yüce dinimizin emrettiği şekilde yaptık. İhtiyaç sahiplerini giderirken onların onurunu kırıcı bir şekilde boy boy resimlerini paylaşan bazı dernekler gibi asla olmadık ve olmayacağız da. Her iki seride de bizlerle birlikte olan bütün yazar arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Üçüncü seri için çalışmalara başladıklarını ifade eden Zafer, bu seride makale, deneme ve hikayelere ağırlık vereceklerini belirtti. Zafer, "Gün Işığına Çıkan Gizli Duygular Kitap serisi devam ediyor. İkinci seri de Malatya'da Malatya Park AVM'de imza gününde okuyucuyla buluştu. Yolumuza devam ediyoruz. Kitabın üçüncü serisi için yine çalışmalara başladık. Gelen yoğun talepler üzerine bu seride makale, deneme ve hikayelere ağırlık vereceğiz. Üçüncü seride, kitabın serisinin yanında ayrıca seride yer alan yazarlarımızın şahsi kitabını da çıkaracağız. Toplu imza törenimizin haricinde, yazarlarımız bulundukları bölgede kendine mahsus yapılacak olan imza gününde hem üçüncü seriyi imzalayacak hem de kendi kitabını. Üçüncü seride ben de varım diyenler 0534 4130644 numaralı telefondan bana ulaşabilirler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üçüncü Seri İçin Kollar Sıvandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement