Uğur Müdür'e Veda Yemeğı Verıldı - Son Dakika
Yerel

Uğur Müdür'e Veda Yemeğı Verıldı

Uğur Müdür\'e Veda Yemeğı Verıldı

Torbalı'dan İzmir'in Kiraz ilçesine tayini çıkan Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap ve ilçe protokolü ile emniyet mensuplarına iftar yemeği verildi.

25.07.2013 13:45

Torbalı'dan İzmir'in Kiraz ilçesine tayini çıkan Emniyet Müdürü Uğur İhsan Azap ve ilçe protokolü ile emniyet mensuplarına iftar yemeği verildi. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde verilen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Aydın Memük, Torbalı'da da bir dönem görev yapan İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yalçın Orhan ve Erol Gül ile Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Davut Hancıoğlu, Belediye Başkan Vekili Mithat Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Ergün Gediz, Asayiş Şube Müdürü Özgür Duman, hakim ve savcılar, adliye personeli, Jandarma'dan rütbeli askerler katıldı.

AZAP'A PLAKET VERİLDİ

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Aydın Memük, tayini çıkan Uğur İhsan Azap'a teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, tayini çıkan Azap'a ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi. Rütbesi değişen İlçe Emniyet Müdürlüğü komiser yardımcılarından Şükrü Çelik'e ise rütbelerini Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Ulupınar verdi. Çelik, bundan sonra komiser olarak görev yapacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uğur Müdür'e Veda Yemeğı Verıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement