Ula'da Özçelik Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Ula'da Özçelik Güven Tazeledi

Ula\'da Özçelik Güven Tazeledi

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın 17. Olağan Genel Kurulu Sadi Dündar İş Merkezi Nail Çakırhan Konferans Salonunda gerçekleşti.

20.01.2014 13:50  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 17'nci Olağan Genel Kurulu Sadi Dündar İş Merkezi Nail Çakırhan Konferans Salonunda gerçekleşti. Kongrede, mevcut Başkan Kemal Özçelik güven tazeledi.

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 17'nci Olağan Genel Kuruluna Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Köyceğiz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ünal Palancıoğlu, Muğla Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Çomak, Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Takar, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Ula Şoförler ve Otomobilciler, Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Kanat, Ula Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Birol Karaarslan, Siyasi Partilerin temsilcileri ve Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyeleri katıldı.

Divan Başkanlığına Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız'ın yaptığı kongreye üç aday ile gidildi. Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimlerine Kemal Özçelik, Gültekin Sarıbaş, Mehmet Telci aday olurken, adaylar tek tek projelerini açıkladılar.

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkana adayı Kemal Özçelik, "28 Mart 2010 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda sizlerin desteği ile seçilip Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık görevine getirildim. 2010 yılından bugüne kadar esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza tarafsız hizmet vermeye çalıştım. Kurum ve kuruşlar nezdinde odamızı en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde bulunduk. Çalışmalarımızda bize yardımcı olan, desteğini esirgemeyen başta odamızın değerli üyeleri olmak üzere kurum ve kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 2014 yılı genel kurulumuzun tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 667 üyesi bulunan Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde 543 üye oy kullandı. 7 oy geçersiz sayıldı. Seçimler sonunda mevcut Başkan Kemal Özçelik 379, Gültekin Sarıbaş 122 ve Mehmet Telci 35 oy aldı. Rakiplerinin aldığı toplam oyları ikiye katlayan mevcut Başkan Kemal Özçelik'in Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Serkan Güleçol, Nurittin Eren, S. Selçuk Çavuşoğlu, Bilal Gökdünek, Özkan Uysal ve Salih Ateş seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise Nihat Çaylak, Şenol Saraçoğlu ve Ali Alparslan seçildi.

Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, "Oy veren vermeyen, desteğini bizlerden esirgemeyen tüm Esnaf ve Sanatkar arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Esnaf ve Sanatkarlarımıza en iyi şekilde temsil edeceğiz ve problemlerinin çözümü için var gücümüzle kaldığımız yerden hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ula'da Özçelik Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement