Ulaşım Hak-Sen Genel Başkanı Altun."Bu Süreç İktidarın Memura Şaşı Bakma Geleneği Bozmadığını... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ulaşım Hak-Sen Genel Başkanı Altun."Bu Süreç İktidarın Memura Şaşı Bakma Geleneği Bozmadığını...

23.05.2012 16:21

Ulaşım Hak-Sen Genel Başkanı Tuncay Altun, "Bu süreç iktidarın memura şaşı bakma geleneği bozmadığını göstermiştir" dedi.

Ulaşım Hak-Sen Genel Başkanı Tuncay Altun, "Bu süreç iktidarın memura şaşı bakma geleneği bozmadığını göstermiştir" dedi.

Altun, yaptığı yazılı açıklamada, memur için düşünülen ücret artış oranının hayal kırıklığı yarattığını ifade etti. Altun, şunları kaydetti:

"Bu süreç iktidarın memura şaşı bakma geleneği bozmadığını göstermiştir. Ne yazık ki devletin ta kendisi olan memur yük olarak görülmeye devam edilmiştir. Bir vücutta yük taşıyan ayaklar ve ellerin vücuda yük olması nasıl akıl ve mantık dışı ise devletin yükünü taşıyan memurunda devlete yük olarak görülmesi aynı doğrultuda akıl ve mantık dışıdır. Vücutta ölümcül bir hastalık varsa o zaman kollar ve ayaklar yük olur."

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaşım Hak-Sen Genel Başkanı Altun.'Bu Süreç İktidarın Memura Şaşı Bakma Geleneği Bozmadığını... - Son Dakika


Advertisement