Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel Açıklaması

Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel Açıklaması

Kırşehir’de düzenlenmesi planlanan “Şehidimize Sahip Çıkalım” yürüyüşü öncesinde Ülkü Ocakları Şube Başkanı Kadir Güzel uyarıda bulundu.

16.08.2015 12:00

Kırşehir'de düzenlenmesi planlanan "Şehidimize Sahip Çıkalım" yürüyüşü öncesinde Ülkü Ocakları Şube Başkanı Kadir Güzel uyarıda bulundu.

Olası yürüyüş öncesinde açıklama da bulunan Güzel, "Kırşehir'de Şehidimize sahip çıkalım adı altında yürüyüş planı yapılmakta olduğu söylentisi ile birlikte planlanan organizasyonun tarafımıza mal edilmesi söz konusu, kamuoyuna önemle belirtiriz; 'söz konusu programa teşkilat mensuplarımızın katılımları kesinlikle söz konusu değildir'." dedi.

Ülkü Ocakları Kırşehir Şube Başkanı Güzel yapılması planlanan program öncesinde teşkilat mensuplarını uyarırken şöyle konuştu: "Yapılacağı duyumlarını aldığımız yürüyüş ile ilgili Ülkü Ocaklarının herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu noktada Genel Merkezimizden gelen emirler doğrultusunda planlamasında yer almadığımız kimin tarafından da organize edildiği belli olmayan sınırları belirlenmemiş etkinlikleri iyi niyetli dahi olsa içerisinde yer almamız mümkün değildir. Terör konusunda öteden beri tavrımız ve duruşumuz nettir. Ancak 80'lerden bu yana sergilenen bilindik bir takım oyunların senaryosunu başka mahfillerin yazdığı oyunun figüranı olmaya kesinlikle niyetimiz yoktur. Gönüldaşlarımızı da bu meyanda dikkatli olmaya davet ediyor kamu oyuna saygılar sunuyorum." - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Güzel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement