Ülkü Ocaklarından 'Uyuşturucuya Hayır' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocaklarından 'Uyuşturucuya Hayır' Etkinliği

Ülkü Ocaklarından \'Uyuşturucuya Hayır\' Etkinliği

Kdz.Ereğli ilçesinde Ülkü Ocakları yöneticileri, uyuşturucu ile mücadeleye destek vermek amacıyla şehrin belli noktalarına pankartlar asıp, bildiri dağıtıyor.
Kdz.

18.11.2013 15:56

Kdz. Ereğli ilçesinde Ülkü Ocakları yöneticileri, uyuşturucu ile mücadeleye destek vermek amacıyla şehrin belli noktalarına pankartlar asıp, bildiri dağıtıyor.

Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları adına konuşan Sertan Kuzu, amaçlarının son günlerde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonlarına destek vermek olduğunu söyledi. Gençlerin sadece polisiye tedbirlerle uyuşturucudan uzak tutulamayacağını dile getiren Kuzu "Herkesin polisi kendi vicdanıdır deyiminden yola çıkarak, yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller olarak yetişmek için tüm imkanlarını seferber eden ülkücü gençlik 'Uyuşturucuya hayır' diyerek Ereğli'de yaygınlaşan zararlı alışkanlıkların hedefi olan gençliği ve velilerimizi uyarıyoruz. Geleceğin teminatı olan milli ve manevi değerlere sahip vatan, millet ve bayrak sevgisi ile dolu tarihinden gurur duyan fakat gözlerini istikbale dikmiş, yüksek ahlak, şahsiyet ve ruh sahibi nesiller olarak yetişmek için tüm imkanlarını seferber eden ülkücü gençlik 'Uyuşturucuya hayır' diyor" dedi. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan gençliğin karşı karşıya kaldığı tehlikeler bakımından Ereğli ülkü ocakları olarak öğrenci velileri ve gençleri pankart ve bildiri çalışmalarının yanı sıra Ülkü ocaklarımızda verilecek seminerlerle bilgilendireceklerini belirten Kuzu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "

Geleceğimiz için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Uyuşturucu gibi alışkanlık ve bağımlılık yapan maddelerin Türkiye genelindeki oranları, nasıl ve hangi yöntemlerle yaygınlaşmaya ve yaygınlaştırılmaya çalıştırıldığının çok iyi analiz edilmesi gerekmektedir. Göz bebeğimiz olan gençlerin, fikri, ruhi ve maddi tehlikelerden uzak tutulması gerektiği, ülke geleceğinin sağlıklı iyi yetişmiş gençlerle inşa edileceği unutulmaması gereken gerçektir. Biz bu yolda üstlendiğimiz misyonun manevi öneminin farkındayız ve buna göre hareket edeceğiz."

Kdz. Ereğli Ülkü Ocakları Yöneticileri yapılan açıklamanın ardından okul önlerinde ki ve kafeteryalarda ki gençlere bildiri dağıttılar. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocaklarından 'Uyuşturucuya Hayır' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement