Ulukışla'da Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Ulukışla'da Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı

Ulukışla\'da Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi, düzenlediği yemekli programla Ebeler ve Hemşireler Gününü kutladı.

09.05.2014 09:13  Güncelleme: 09:37

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen yemekli programla Ebeler ve Hemşireler Günü kutlandı.

Ulukışla İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yılmaz Yücel tarafından organize edilen yemekli programa Kaymakam Ferhat Atar, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Arif Serhat Tunçtan, İlçe Emniyet Amiri Sadi Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Ulukışla Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Seylap Soydan, Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları, ebeler ve hemşireler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Ferhat Atar, ebeler ve hemşireler gününü kutlarken özellikle köylerde görev yapan ebelerin takdire şayan bir özveri içinde çalıştıklarını, ziyaretleri sırasında köylerde vatandaşların sağlık hizmetinden ve sağlık çalışanlarından son derece memnun olduklarını duyduğunu ve bu durumun memnuniyet verici olduğunu söyledi. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel ise yaptığı konuşmasında, "Sağlık çalışanlarımızla bir ekip olarak vatandaşlarımıza sağlık hizmeti götürme noktasında özveri ile çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızda ebelerimizin emekleri azımsanamayacak derecede önemlidir. Ebelik mesleği özellikle kırsal kesimde son derece önemli, köylerde görev yapan ebelerimizin çok zor şartlarda emek vermekteler. Bugünün anısına tüm ebe ve hemşirelerimizin gününü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum ve katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ebelik mesleğinde 30 yılı geride bırakan Ebe Zeynep Aytaş'a günün anısına Kaymakam Ferhat Atar tarafından plaket takdim edildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla'da Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement