Umurlu Havaya Girdi - Son Dakika
Yerel

Umurlu Havaya Girdi

Umurlu Havaya Girdi

Spor Toto 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün Umurlu'daki taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

12.04.2013 09:41

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923'ün Umurlu'daki taraftarları şampiyonluğu coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Batman maçına takımları gibi hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923'ün Umurlu'daki taraftarlarından Tevfik Berberoğlu ile Erol Kahraman 1.80 yüksekliğinde, 110 metre genişliğinde dev bir bayrak hazırlattı. Umurlu'dan her maça 100-150 kişi geldiklerini belirten taraftarlar, Batman maçında açacakları bayraklar açık tribünün altını kapatmayı düşünüyor.

Umurlu belediye Başkanı Rıza Posacı'nın kendilerine temin ettiği belediye otobüsleriyle Aydınspor 1923'ün Aydın'daki maçlarına geldiklerini belirten Tevfik Berberoğlu, "Takımımızı lig boyunca içeride-dışarıda destekledik. Artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Batman maçında inşallah 2. Lig'i kutlarız. Takımımıza güveniyoruz. Yaptırdığımız bayrakla takımımıza olan sevgimizi dışa vurmak istedik" dedi.

EN BÜYÜK HAYALLERİ SÜPER LİG

Aydınspor 1923'ün şampiyon olmasının ardından kurdukları hayallerin önünün de açılacağına inandıklarını ifade eden Berberoğlu,"En büyük hayalimiz Aydınspor 1923'ün, Aydınspor'un 90'lı yıllarda yakaladığı başarıyı tekrar yakalaması. Süper Lig'de Aydınsporumuzun bir maçını izleyelim o bile bize yeter. Biz o eski düşün peşindeyiz. Ama şu var, amatörde de olsa, 3. Lig'de de olsa, hangi ligde olursa olsun Aydınspor 1923'ü desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umurlu Havaya Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement