Üniversite Öğrencilerinden 'Rojava' Protestosu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Üniversite Öğrencilerinden 'Rojava' Protestosu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Üniversite Öğrencilerinden \'Rojava\' Protestosu

Hakkari Üniversitesi Colemerg Öğrenci Derneği (CÖDER) üyeleri, yaptıkları yürüyüş ve basın açıklaması ile Rojava’da yaşanılanları protesto ettiler.

Hakkari Üniversitesi Colemerg Öğrenci Derneği (CÖDER) üyeleri, yaptıkları yürüyüş ve basın açıklaması ile Rojava'da yaşanılanları protesto ettiler.

Hakkari Üniversitesi Colemerg Öğrenci Derneği (CÖDER) üyesi öğrenciler, IŞİD'in Suriye'nin Rojava kesiminde yaptığı sivil katliamları kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Altay Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Meslek Yüksekokulu önünde bir araya gelen dernek üyesi öğrenciler, buradan Bulvar Caddesi üzerindeki belediye binası önüne kadar ellerindeki pankartlar ve attıkları sloganlar eşliğinde yürüyüş yaptılar.

Burada dernek yöneticisi Nurettin Korkmaz tarafından yapılan açıklamanın ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA