Üniversiteli Öğrencilerden Örnek Proje - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Üniversiteli Öğrencilerden Örnek Proje

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Üniversiteli öğrencilerden örnek projeKÜTAHYA - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında, 'Yeşilay'a farkındalık' projesini başlattı.

Üniversiteli öğrencilerden örnek proje

KÜTAHYA - Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında, 'Yeşilay'a farkındalık' projesini başlattı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında, 'Yeşilay'a farkındalık' projesini başlattı. Amaç, öğrencileri zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıktan uzak tutmak.

DPÜ Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal danışmanlığında yürütülen projenin, Yeşilay'a daha da farkındalık kazandırmak amacıyla hazırlandığı belirtildi.

Projenin ilk uygulaması Yıldırım Beyazıt İlkokulu'nda başladı. DPÜ öğrencileri, tüm sınıfları gezerek, Yeşilay'ın faaliyetleriyle ilgili bilgiler sundu.

DPÜ Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, "16 Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencisi ile birlikte Yeşilay'a farkındalık oluşturmak için projemizi başlattık. Projemiz ileri ki günlerde tüm ilk ve orta okullarda da uygulamaya konulacak. Amacımız çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan ve bağımlıktan uzak tutmaktır. Öğrencilere Yeşilay'ın ne olduğunu anlatıyoruz. Ayrıca eğlenceli etkinliklerimiz de mevcuttur" diye konuştu.

Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Nuri Çetin ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü öğrencilerine duyarlılıkları sebebiyle teşekkür etti.

Kaynak: İHA