Ünye Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, ilçede okul çıkışlarında okul servislerinin denetlendiği bildirildi.
Ünye Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, okul servislerinde yapılan denetimlerde korsan servis olan ve belge eksiği bulunan servis araçlarına ceza kesildi.
Anafarta İlkokulu ve Atatürk Anadolu Lisesi servis araçları trafik polisleri tarafından denetlenirken, denetimlerde servislerin tam teşekküllü olmalarına dikkat edilerek, eksiklerin olup olmadığına bakıldı.
İlkokul servislerinde izin belgeleri, rehber öğretmen ve diğer belgeleri kontrol eden trafik polisleri, eksiği olan okul servisleri hakkında tutanak tutarak ceza kesti.
Muhabir: Hacer Öztürk/ Fatma Kalay
Yayıncı: Dilek Sezen - ORDU
Son Dakika › Yerel › Ünye'de Okul Servislerine Denetim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.