Urfa'da Dahi Çocuklar Yetişecek - Son Dakika
Yerel

Urfa'da Dahi Çocuklar Yetişecek

Urfa\'da Dahi Çocuklar Yetişecek

Urfa'da hizmete giren Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi'nin açılışına çok sayıda davetlinin yanı sıra Dünya Zeka Şampiyonu Melik Duyar katıldı.

31.03.2014 13:37

5-11 yaş arasına çocuklara eğitim verecek olan merkezi kuran Eğitimci Serap Şahin Badıllı, açılış sırasında yaptığı konuşmada Şanlıurfa'da çok zeki çocukların olduğunu ve bunları bulup ülkeye kazandıracaklarını ifade etti.

Badıllı, Çocuklara beyin gelişim programını profesyonelce uygulayacaklarını belirtirken, "Merkezimizde vereceğimiz temel gelişim eğitimleri ile çocuklar kendisi keşfedecek, Şanlıurfa'da ve bölgede çok zeki çocukların olduğunu biliyoruz. Bu sayede onlar hem kendini keşfedecek hem de bizler onları keşfedeceğiz. Çocuklarımıza verilecek eğitimlerde; Mega Hafıza tarafından 5 – 11 yaş arası çocuklar için hazırlanmış olan Mega Mental Aritmetik zihinsel matematik eğitimi toplam iki yıl süren dört (4) eğitim kurundan oluşmaktadır. Her bir kurun süresi normal olarak 14 - 16 hafta sürmektedir. Dersler dört ay boyunca haftada üç (3) saatlik eğitim seansları şeklinde devam etmektedir" dedi.

Dünya Zeka Şampiyonu ve Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Kurucusu Melik Duyar ise açılan merkez ile beyin gelişimize katkıda bulunacaklarını belirtirken, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, misafirlere ikramlarda bulunuldu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfa'da Dahi Çocuklar Yetişecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement