Urfa Sonunda Onu da Ağlattı - Son Dakika
Yerel

Urfa Sonunda Onu da Ağlattı

Urfa Sonunda Onu da Ağlattı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şikşem, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından duygusal anlar yaşadı.

28.10.2013 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek'in önceki gün deplasmanda alınan 1-0'lık galibiyetin ardından objektiflere yansıyan bu görüntüsü sosyal medyada günün en çok paylaşılan fotoğrafı oldu.

Önceki hafta Boluspor mağlubiyetinde taraftarın 'Yönetim istifa' sesleri ile büyük üzüntünün yaşandığı Şanlıurfaspor, Pazar günü Gaziantep Büyükşehir belediyespor deplasmanında rakibini tek golle geçmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğünün ardından Gazeteci Ekrem Demirbilek'in canlı yayın konuğu olan Kulüp başkanı Fethi Şimşek konuşmakta zorlandı.

Süper Lig hedefi ile yönetime geçen Başkan Şimşek, eleştirilerin hedefindeki takımın böylesine bir başarı almasını gözleri dolarak aktardı. Başkan Şimşek, deplasmanda altın değerinde 3 puan aldıkları için çok mutlu olduğunu söyledi. Urfaspor'un gruptan çıkarak Süper Lig'de yer alması gerektiğini söyleyen Başkan Şimşek, "Takımımla, yönetimimle gurur duyuyorum. Urfa çok daha iyi yerlerde olmalı" dedi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement