Urfalı Öğrencilerden Soma ve Bosna'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Urfalı Öğrencilerden Soma ve Bosna'ya Yardım Kampanyası

Urfalı Öğrencilerden Soma ve Bosna\'ya Yardım Kampanyası

Şanlıurfa Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri, Kimse Yok Mu Derneği yetkililerini ziyaret ederek, Soma ve Bosna için yardım kampanyası başlattı.

25.05.2014 18:00

Şanlıurfa Tevhide Hatun Lisesi öğrencileri, Kimse Yok mu Derneği yetkililerini ziyaret ederek, Soma ve Bosna için yardım kampanyası başlattı.

Okul olarak Soma'ya ve Bosna'ya yardım etmek istediklerini ifade eden öğrenciler, zaman kaybetmeden en kısa yoldan bunun nasıl olacağı ile ilgili yetkililerden bilgi aldılar. Yardımları en hızlı şekilde ulaştırmanın yolunun SMS (SOMA veya BOSNA yazıp 5777'ye yollayın) ile yapılabildiğini ifade eden Kimse Yok mu Şanlıurfa Şube Müdürü Fevzi Şahin, "Bu konularda duyarlı olan halkımıza teşekkür ederim. Öğrencilerimize derneğimize kadar gelip bilgi almaları ve daha fazla duyarlılıkları için ayrıca teşekkür ederim. Derslerin ve yıl sonu sınavlarının yoğunluğu içinde zaman ayırıp buraya gelmeleri ve yalnız kendileri değil, çevresindeki insanları da hayır yapmaya teşvik etmeleri bizi sevindirmiştir. Allah böyle öğrencilerimizin sayılarını arttırsın" dedi.

Kimse Yok mu Derneği'nden ilgili broşürleri alan öğrenciler, "Hedef 1000 SMS" diyerek çalışmaları başlatmak üzere girişimlerde bulunmaya başladılar. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urfalı Öğrencilerden Soma ve Bosna'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement