Urfalılar Piazza'da Kitap Okuyor - Son Dakika
Yerel

Urfalılar Piazza'da Kitap Okuyor

Urfalılar Piazza\'da Kitap Okuyor

Rönesans A.Ş. kurduğu Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde ortak kullanım alanlarına kitap bırakarak, halkı okumaya teşvik ediyor.

28.10.2013 10:51  Güncelleme: 10:55

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin kurduğu Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde de Rönesans Eğitim Vakfı kanalıyla toplumun okuma alışkanlığına destek sağlanıyor. Sürdürülebilir kalkınmanın anahtarının "toplum" olduğu bilinciyle birçok kampanya, proje, etkinlik, kutlama ve eğitim programına katkı sunan Rönesans Eğitim Vakfı'nın, toplumda okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla gerçekleştirdiği projeye Şanlıurfa Piazza ev sahipliği yapıyor.

Okuma alışkanlığına farkındalık yaratmayı amaçlayan proje kapsamında, alış veriş merkezinin ortak kullanım alanlarına kitap bırakılıyor. Alışveriş yaparken ya da oturma gruplarında dinlenirken gördükleri kitapların önce birileri tarafından unutulduğunu düşünen ziyaretçiler, daha sonra kitaplar üzerindeki notu okuyunca duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

OKUYUCUYA NOT

AVM yönetimince ortak kullanım alanlarına bırakılan kitapların üzerinde, ''Değerli ziyaretçimiz, bu kitabı okuduktan sonra başkalarının da okuması için lütfen yerine ya da başka bir ortak kullanım alanına bırakırsanız, okuyan topluma bir katkı da siz sunmuş olursunuz'' ifadelerine yer veriliyor.

Rönesans Holding'in Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki Optimum Outlet'ler ve Kozzy AVM ile Samsun ve Kahramanmaraş Piazza'nın ardından Şanlıurfa Piazza'da başlatılan ''Okuyan topluma destek'' kampanyası ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfalılar Piazza'da Kitap Okuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement