Urfaspor'da Taraftarın Aynı Çatı Altında Buluşması Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Urfaspor'da Taraftarın Aynı Çatı Altında Buluşması Çalışmaları

Urfaspor\'da Taraftarın Aynı Çatı Altında Buluşması Çalışmaları

Şanlıurfaspor yönetiminin taraftar dernekleri ile yaptığı birleşme toplantısından yine sonuç çıkmadı. Farklı görüşlerin yükseldiği buluşmada dernekler mevcut oluşumlarla yola devam etme kararı aldı.

25.10.2013 10:55

Şanlıurfasporlu yöneticilerden Vedat Bucak ve Gökhan Gökmen ile Gazeteci Ekrem Demirbilek, tribünde aynı ses, aynı destek amacıyla taraftar derneklerini bir araya getirdi. Düzenlenen buluşmada yönetim taraftar derneklerinin aynı çatı altında birleşmesi ile takıma daha iyi destek verilebileceğini iletti. Farklı görüş ve birleşme seçeneklerinin sunulduğu buluşmada dernek başkanları hemfikre varamayarak mevcut yönetimlerle yola devam edilmesi yönünde karar aldı.

TUĞBAY: DAYATMAYLA BİRŞEYLER YAPILMAZ

Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, yönetimin sunduğu seçeneklerin üyeleri açısından da olumlu karşılanmayacağını söyledi. Tuğbay yaptığı açıklamasında, "Biz Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği olarak arkadaşlarla görüştük. Herkes fikrini söyledi ama bu fikirleri benimsememiz mümkün değil. Ortaya atılan şartlar bizi tatmin etmedi. 'Dernekler fesih olmayacak ve yeni bir isim altında bir dernek kurulacak. Dışardan bir başkan tayin edilecek. Diğerleri başkan vekilleri olarak devam edecek. Kulüp idarecileri bir kişiyle muhatap olacak' denildi. Biz ise 'dışardan bir kişi başımızda neden olsun' diye itirazımızı yaptık. 'Ben federasyon başkanı olarak bir büyüğünüz olarak hemşeriniz olarak size hizmet edeyim' dedim benimle birlikte Sarı Şimşekler Lideri Sayın İsmail Arslan bunu kabul etti. Fakat öteki arkadaşlar kabul etmedi. Daha sonra 'Gelin pankartları toplayalım, hep beraber kardeşçe maratonda başka bir isim adı altında dernekleri fesh etmeden 2 dernek 2 gurup maratonda takımımıza destek verelim' dedik. O da kabul görmedi. Yani anlaşılan dayatmayla bir şeylerin yapılmak istendiğini fark ettik ve buna haliyle karşı çıktık" dedi.

ARSLAN: ARAMIZDA İKİ BAŞKAN SEÇELİM

Buluşmada bulunan diğer bir isim Sarı Şimşekler Grubu Lideri İsmail Arslan ise şu açıklamalarda bulundu: "Kimse aramıza girmesin. Biz kendi aramızda birleşelim, dernekler guruplar fesholmasın. Başka bir insan başımıza geçeceğine kendi aramızda bir kişi değil de iki kişi seçelim. Bizim Sarı Şimşeklerin temsilcisi sayın Abdullah Tuğbay olsun, öteki gurubun temsilcisi diğer dernek başkanı olsun. Şanlıurfaspor Kulübü iki kişiyle muhattap olsun. Bizim kendi aramızda istişare yaparak aldığımız kararları bu iki kişi gitsin kulüp idarecilerine aktarsın ve hep beraber maratonda brandaları kaldırarak Şanlıurfaspor'a özgü bir isim bularak hep beraber takımımıza destek verelim."

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor'da Taraftarın Aynı Çatı Altında Buluşması Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement