Uşak'ta 1 Kasım' daki seçimlerde Ak Parti'den milletvekili seçilen Dr. Alim Tunç ve Av. Mehmet Altay mazbatalarını aldı.
Uşak Adliye binası önünde düzenlenen mazbata törenine Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Ak Parti İl Başkanı Servet Kuş, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve Ak Parti üyeleri katıldı.
Uşak İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Şahin, Alim Tunç'a ve Mehmet Altay'a mazbatasını teslim etti.
MİLLET İRADESİ TECELLİ ETİ
Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay, tüm Uşak halkına teşekkürlerini iletirken, " Millet iradesi tecelli etti.Uşak'ın gelişmesi yönünde, sorumluluk bilinci içerisinde Uşak'ın değerlerini daha iyi noktalara getirmek adına tüm çabalarımızı sarf edeceğiz" dedi.
Ak Parti'den 2.sıra Milletvekili seçilen Dr.Alim Tunç ise, "Seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletimiz bize bu yetkiyi verdi, bizlerde Uşağımız için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi. - UŞAK
Son Dakika › Yerel › Uşak AK Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?